Serdar Ortaç: "Değerimi ölünce anlayacaklar"

TAKİP ET

Seçil Gür, uzun yıllardır sahnede. Ama Serdar Ortaç ile birliktelikleri üzerinden sık sık 'reklam ilişkisi' eleştirilerine maruz kalıyor. Geçtiğimiz ay ortak çalışmaları 'İşkence' çıktı. Çift Posta'dan Oya Çınar'a konuştu.

Reklam
Reklam

Nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Seçil Gür:
Gayet iyiyiz. Karantina döneminde yeni bir proje yaptık. 23 Aralık’ta şarkım ‘İşkence’ çıktı. Hep stüdyodayız. Yeni şarkılar üzerine çalışıyoruz.
Serdar Ortaç: Evle stüdyo arasında mekik dokuyoruz. Eski günleri anıyoruz. Eski klipleri izleyip kıskanıyoruz. Ne güzel işler yapılıyormuş eskiden!

Artık neden olmuyor sizce?
S.O.:
Bunu ben de çok soruyorum kendime. İnsanlar değişti, her şey değişti. Eskiden ‘gurbetçi müziği’ diye kimse rap’in yüzüne bakmazdı. Şimdi herkes rap dinliyor. Eskiden Müslüm Gürses’i sadece kendi kitlesi dinlerdi. Şimdi sosyete deli gibi Müslüm Gürses dinliyor.

Sürece rağmen ‘İşkence’ şarkısının geri dönüşlerinden memnun musunuz?
S.G.:
Şarkım yazın çıksa eminim etkisi çok farklı olurdu. İnsanlar çok keyifsiz. Bu da her işe yansıyor ister istemez. Ama üretmeye devam. Şimdi altı şarkılık bir akustik projem var, ona çalışıyoruz.

SERDAR ORTAÇ: REKLAM İLİŞKİSİ YAŞAYAN KADIN EVDE YEMEĞİMİ YAPMAZ
Bir ayrılık dönemi yaşadınız ama tekrar birliktesiniz. Başlarda çoğu insan reklam ilişkisi olarak bakmıştı ilişkinize…
S.G.:
İlişkimiz bir yılını doldurdu. Hâlâ bunu konuşanlara hiçbir cevabım yok. Kendimi direkt kapatıyorum, duymazlıktan geliyorum.
S.O.: Reklam yapmak için el ele sahile çıkar, iki zevzek zevzek gülersin. Sonra herkes evine gider. Reklam ilişkisi yaşayan kadın evde yemeğimi yapmaz. “Aşçı tut kendine” der.

Seçil Hanım güzel yemek yapıyor sanırım…
S.O.:
Offf! Anlatamam. Adanalı, oradan tahmin et. Seçil her şeyi güzel yapıyor. 24 saat dip dibeyiz. Ben hiç sıkılmıyorum ama o biraz sıkılıyor olabilir (Gülüyor) çünkü ben biraz çenebazım. Kafasının etini yiyorum bır bır. Ama sağ olsun, her halimi çekiyor. Seçil başka bir şey, tarif edemem.
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ