Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ı, estetiksiz haliyle görenleri şoke etti

TAKİP ET

Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Hazan' karakterine hayat veren genç oyuncu Gülper Özdemir'in estetiksiz olduğu iddia edilen fotoğrafı, sosyal medyada olay oldu.

Reklam
Reklam

Meleklerin Aşkı, Tutsak ve Bana Sevmeyi Anlat gibi birçok projeden tanıdığımız ünlü oyuncu Gülper Özdemir, güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Şimdilerde Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Hazan' karakterine hayat veren Özdemir, diziye yeni bir soluk getirse de, özellikle Twitter'da birçok olumsuz eleştiriye maruz kaldı.

Gülper Özdemir'in oyunculuk performansının düşük olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları, Nefes'e bir rakip gelmiş olmasından da bir hayli rahatsız. Kimi Özdemir'in oyunculuk yapmaması gerektiğini söylüyor, kimiyse genç oyuncunun yalnızca güzelliğiyle bile izleyenleri büyülediğini düşünüyor.

Son zamanlarda kadrosuna dahil olduğu Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran Özdemir'in, estetiksiz olduğu iddia edilen bir fotoğrafı ortalığı karıştırdı. 28 yaşındaki oyuncunun estetiksiz olduğu öne sürülen hali ve şimdiki görüntüsüne ait iki fotoğraf yan yana konuldu ve oyuncunun, burun estetiği, dudak dolgusu ve çene çizgisi ameliyatı geçirdiği iddia edildi. Sosyal medya kullanıcılarının diline düşen fotoğrafa, yorum yağdı. ''Ondan mimikleri yok bunun'', ''Neden kendilerine bu kadar müdahale ediyorlar anlamıyorum'' ve ''Hepsi mi estetik güzeli pes'' gibi bir yığın yorum yapıldı.