Selzedelerin en büyük destekçisi jandarma oldu

Selzedelerin en büyük destekçisi jandarma oldu, başlıklı haberin detayında; Bartın'da yaşanan sel felaketi sonrası yaralar sarılıyor. Jandarma ekipleri de selin ilk dakikalarından itibaren vatandaşlara destek verdi.

Geçen Salı gecesi başlayan ve Zafer köyünde büyük bir tahribata neden olan selin izleri siliniyor. Evleri ve işyerleri su altında kalan ve çamurla kaplanan vatandaşlar, bir yandan eşyalarını kurtarmaya çalışırken bir yandan da temizlik çalışmaları yapıyor.

Bölgeye sevk edilen tankerler ile cadde ve sokaklar yıkanıyor. Selzede vatandaşların en büyük destekçisi ise askerler ve polisler oldu. Bartın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı 200’den fazla jandarma, selden etkilenen bölgelerde temizlik çalışmalarına destek verdi. Jandarmalar işyerlerini kaplayan çamurları küreklerle dışarıya taşıdı. Sokağa taşınan çamurlar buradan da temizlenerek tahliye edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Selzedelerin en büyük destekçisi jandarma oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Selzedelerin en büyük destekçisi jandarma oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.