☰
✕

Selendi'de "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı

Selendi'de "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Selendi ilçesinde 2022 Afet Tatbikat Yılı ve Deprem Haftası kapsamında "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı. 2022 Afet Tatbikat Yılı ve Deprem Haftası kapsamında gerçekleştirilen tatbikatta deprem senaryosu canlandırıldı. Senaryo gereği öğrenciler, ders sırasında yaşanan depremde sıraların yanına elleri başlarının üzerinde çökerek kendilerini koruma altına aldı. Depremin sona ermesinin ardından öğrenciler öğretmenleri eşliğinde güvenli alana götürüldü.

Tatbikatta ayrıca öğrencilere ve öğretmenlere deprem anında yapılması gerekenler konularından bilgiler de verildi.

Başarıyla gerçekleştirilen tatbikatın her aşamasını dikkatlice gözlemleyen Kaymakam Ali Yıldırım, toplanma alanında tatbikata katılan öğrenciler ve öğretmenlerle deprem hakkında sohbet etti.




Selendi'de Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.03.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Selendi'de Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)