Selde çöken apartmandan bir vatandaşın cansız bedeni çıkartıldı

Selde çöken apartmandan bir vatandaşın cansız bedeni çıkartıldı, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinden yıkılan 8 katlı Ölçer Apartmanı'nda yapılan arama çalışmaları neticesinde 1 vatandaşın cansız bedenine daha ulaşıldı.

Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden en fazla etkilenen ve en çok kaybın yaşandığı Bozkurt ilçesinde bir vatandaşın daha cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar neticesinde, Ezine Çayı’nın yatağında bulunan apartmanlardan biri olan 8 katlı Ölçer Apartmanı’ndan bir kişinin daha cansız bedeni çıkartıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Selde çöken apartmandan bir vatandaşın cansız bedeni çıkartıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Selde çöken apartmandan bir vatandaşın cansız bedeni çıkartıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.