Şeker Fabrikası arazisi belediyeye devredildi
Şeker Fabrikası arazisi belediyeye devredildi, başlıklı haberin detayında; Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesinde bulunan ve Türkiye Şeker Fabrikalarına ait 582-583 parsel numaralı taşınmazın mülkiyeti Günkırı Belde Belediyesine devredildi.
Günkırı Beldesi sınırları içerisinde bulunan ve kantar alanı olarak tabir edilen Türkiye şeker fabrikaları adına kayıtlı bulunan taşınmaz düzenlenen protokol imza töreni ile Günkırı Belediyesine devredildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Girişimlerimiz neticesinde belediyemize bedelsiz devredilen 582-583 parsel numaralı taşınmazların tapu devir işlemleri için Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’den yetki belgesini aldık. Bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Sezer’e ve tüm çalışanlarına teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Beldemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Şeker Fabrikası arazisi belediyeye devredildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Şeker Fabrikası arazisi belediyeye devredildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.