Şehit Sait Miyanyedi'nin mezarı şehitlik haline getirildi

TAKİP ET

Şehit Sait Miyanyedi'nin mezarı şehitlik haline getirildi, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Dereköseler Köyünde bulunan Şehit Sait Miyanyedi'nin mezarı şehitlik haline getirildi.

Reklam
Reklam

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde sözleşmeli er olarak görev yaparken atış eğitimi sırasında meydana gelen bir kaza sonucu hayatını kaybeden Şehit Sait Miyanyedi, Dereköseler Köyünde bulunan mezarı Çaycuma Belediyesince düzenlenerek şehitlik haline getirildi. Baba Satılmış, anne Naciye Miyanyedi’nin talebi üzerine yapılan çalışmada mezarlık çevresinde düzenlemeler yapılırken, bir adet 3 metreye 3 metre mezarlık giriş takı, 2 adet de pergola bank yerleştirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Şehit Sait Miyanyedi’nin mezarı şehitlik haline getirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Şehit Sait Miyanyedi’nin mezarı şehitlik haline getirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.