Şehit annesine son görev
Şehit annesine son görev, başlıklı haberin detayında; 1994 yılında Hakkari'nin Çukarca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Mehmet Genç'in annesi Necibe Benç, hayatını kaybetti.
Şehit annesi Necibe Genç, Vali Ali Çelik ve AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ile il ve Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş ilçe protokolünün katıldığı cenaze namazı sonrası Beşkarış köyünde toprağa verildi.
Vali Ali Çelik, Necibe annemize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim dedi.Şehit annesine son görev başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 21.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Şehit annesine son görev başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)