Şehidin evinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı

TAKİP ET

Şehidin evinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı, başlıklı haberin detayında; İzmir'in Tire ilçesinde şehidin ailesinin evinden ziynet eşyaları ve bir miktar para çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Reklam
Reklam

Olay, 16 Ekim günü Tire’de meydana geldi. İddiaya göre, Siirt’in Pervari ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdal Canbulat’ın ailesinin Tire’de yaşadığı ev ile bir avukatın evine giren 3 şüpheli, ziynet eşyası ile paraları çalarak kayıplara karıştı. Olay üzerine çalışma başlatan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, şüphelilerin bulunduğu otomobil aynı gün durdurularak, içindeki A.G., Y.B. ve E.U. gözaltına alındı. Yapılan kontrolde şüphelilerin, Muğla ve Aydın’da da çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Ziynet eşyası ile paralar, sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.G., Y.B. ve E.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Şehidin evinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Şehidin evinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.