Sefirin Kızı 25. bölüm izle! 26 Ekim 2020 - Star TV (Sefirin Kızı Son bölüm full izle)

TAKİP ET

Sefirin Kızı 25. bölüm izle! 26 Ekim 2020 de Star TV kanalında yayınlanan Sefirin Kızı Son bölüm full izle linki haberimizde! Sefirin Kızı 25. yeni bölüm de, Sancar Alacakuş'u serbest bırakmıştır, Alacakuş da yavrusunu alıp uçacaktır ama bunu yavru kuşa nasıl anlatacaklardır? Nare ve Sancar kendi acılarını bir kenara koyup kızlarına bu ayrılığı anlatmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar ama Nare veda zamanı yaklaştıkça dağılır. Sefirin Kızı 25. bölüm son bölüm tek parça izleme linki haber16 da.

Reklam
Reklam

Sefirin Kızı 25. bölüm izle! 26 Ekim 2020 de Star TV kanalında yayınlanan Sefirin Kızı Son bölüm full izle linki haberimizde! Sefirin Kızı 25. yeni bölüm de, Sancar Alacakuş’u serbest bırakmıştır, Alacakuş da yavrusunu alıp uçacaktır ama bunu yavru kuşa nasıl anlatacaklardır? Nare ve Sancar kendi acılarını bir kenara koyup kızlarına bu ayrılığı anlatmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar ama Nare veda zamanı yaklaştıkça dağılır.  Sefirin Kızı 25. bölüm son bölüm tek parça izleme linki haber16 da.

SEFİRİN KIZI 25. BÖLÜM FULL İZLE   - tıklayınız

Sefirin Kızı 25. bölüm tek parça izle! 26 Ekim 2020 de yayınlanan en son bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sefirin Kızı 25. yeni bölüm de, Bir yanda kızını babasından ayırmak, bir yanda yine köksüz kalmak, bir yanda da affedememek. Ne ayrılabilir ne kavuşabilir; bir arafta kanayıp durur.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM FULL İZLE

Sefirin Kızı son bölüm tek parça izle! Sancar ise sevdasını ve kızını uğurlar, bütün hesaplarını kapatır ve uçuruma çıkar ama kader, onlar için destanı baştan yazmaktadır. Bu sefer Alaca’nın değil, efesinin yere çakılacağı bir destan. | Sefirin Kızı son bölüm izle!

26 Ekim 2020 de Star TV ekranlarında yayınlanan SEFİRİN KIZI 25. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE yebilir, SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE linklerine haber16.com dan erişebilirsiniz! 

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN KONUSU, HİKAYESİ?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz. 

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.