Sefirin Kızı 18. bölüm full izle (Yeni sezon) - Sefirin Kızı 18. son bölüm full tek parça izle - 7 Eylül 2020 - Star TV

TAKİP ET

Sefirin Kızı 18. bölüm izle. Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 18. yeni bölüm yayınlandı. Yeni sezonun ilk bölüm olan Sefirin Kızı 18. bölüm de yine heyecan dorukta. 7 Eylül 2020 de Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı son bölüm de; Nare, kızı Melek'in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar'ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Sefirin Kızı 18. bölüm full tek parça izleyebilir, güncel gelişmeler haber16.com'da.

Reklam
Reklam

Sefirin Kızı 18. bölüm izle. Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 18. yeni bölüm yayınlandı. Yeni sezonun ilk bölüm olan Sefirin Kızı 18. bölüm de yine heyecan dorukta. 7 Eylül 2020 de Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı son bölüm de; Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur.  Sefirin Kızı 18. bölüm full tek parça izleyebilir, güncel gelişmeler haber16.com'da.

SEFİRİN KIZI 18. BÖLÜM İZLE

Sefirin kızı 18. bölüm de; Gediz Yahya’yı konuşturmaya çalışırken, Sancar Nare’ye ulaşmayı, Akın’ın ve birçok silahlı korumanın olduğu tekneye girmeyi başarır. Ama tekneden kaçmaya çalışırlarken Nare Sancar’ı hedef alan kurşunun önüne atlar ve Akın tarafından vurulur.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM İZLE

Sefirin Kızı son bölüm de, Kahraman’ın düzenlediği bir oyun yüzünden, Gediz Sancar’la Nare’nin başbaşa bir gün geçirdiklerine inanır, çok canı sıkılır. Ancak Elvan, dikkati sayesinde Nare’nin başına bir şey geldiğini anlar. Gediz bunu öğrenince, Nare’yi bulmak için canını dişini takar ama sürpriz bir şüpheli vardır; Yahya!

SEFİRİN KIZI 18. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Sefirin Kızı 18. bölüm full izle, Gediz Yahya’yı konuşturmaya çalışırken, Sancar Nare’ye ulaşmayı, Akın’ın ve birçok silahlı korumanın olduğu tekneye girmeyi başarır. Ama tekneden kaçmaya çalışırlarken Nare Sancar’ı hedef alan kurşunun önüne atlar ve Akın tarafından vurulur. Şimdi ikisi de yaralı iki sevdalı, birbirlerine tutunup memlekete dönmek zorundadırlar. Memlekette ise onları, artık gemileri yakmış bir Gediz beklemektedir.

7 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Sefirin Kızı 18. bölüm full tek parça Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Sefirin Kızı 18. son bölüm (yeni bölüm - yeni sezon) tek parça izleyebilir, güncel gelimeleri haber16.com'dan sayfamızdan takip edebilirsiniz.