Sebastian Villa'nın sevgilisi Daniela Cortes isyan etti: "Artık dayanamıyorum"

TAKİP ET

Boca Juniors'un yıldız futbolcusu Sebastian Villa'nın sevgilisi Arjantinli Daniela Cortes, Kolombiyalı oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Cortes'in paylaştığı görüntü sonrası ülke ayağa kalktı.

Reklam
Reklam

Corona virüs salgını ile mücadele eden dünyada en büyük sorunlardan biri de ne yazık ki kadına şiddet... Dünyanın her yerinde yaşanan bu vahim olayla ilgili son haber ise Kolombiya'dan geldi. Arjantinli Daniela Cortes, Boca Juniors'un Kolombiyalı futbolcusu Sebastian Villa'nın kendisine şiddet uyguladığını açıkladı.

2 YIL BOYUNCA ACI ÇEKTİM
Villa'nın sevgilisi Daniela Cortes'in paylaştığı video sonrası Kolombiyalı futbolcuya tepki yağdı. Daniela Cortes sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülü mesajda "Ne yazık ki bugün bunu yapmak zorundaydım, çünkü daha fazla dayanamıyorum. 2 yıl boyunca onun değişmesini bekledim ancak hiç değişmedi ve ben hep acı çektim.

ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR
Ailem ve bana zarar vereceğini söylüyor. Beni ve ailemi öldürteceğini söylüyor. Korkuyorum çünkü basın karşısında hep iyi ve olgun bir adam gibi davranıyor ama gerçek çok farklı" ifadelerini kullandı.

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK TACİZE UĞRADIM
Yaşadığı korku gözlerinden okunan Arjantinli Cortes sözlerine şöyle devam etti:
"Fiziksel ve psikolojik olarak taciz edildiğime birçok insan tanık oldu. Bu kadar kötü bir insan nasıl profesyonel bir futbolcu olur anlamıyorum. Bilmediğim, ailem olmadan yalnız olduğum bir ülkede, her gün hayatım ve ailemle ilgili korku içinde nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. Bunu bana yapan kadınlara kötü davranan Sebastian Villa. Herkesten beni ülkeme göndermeleri için yardım istiyorum. Kızıma ve aileme kavuşamadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Başka bir seçeneğim yok çünkü kimse onun ne tür bir adam olduğunu bilmiyor."