Sazlıdere gölü buz tuttu

TAKİP ET

Sazlıdere gölü buz tuttu, başlıklı haberin detayında; İstanbul'da etkili olan soğuk hava nedeniyle Arnavutköy'de bulunan Sazlıdere Gölü buz tuttu. Buz tutan göl drone ile görüntülendi.

Reklam
Reklam

İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilerken, sonrasında yaşanan soğuk hava ise Sazlıdere Gölü'nün buz tutmasına neden oldu. Buz tutan göl kartpostallık görüntüler oluştururken İstanbul'da kış mevsiminin çetin geçtiğinin de göstergesi oldu. Buz tutan göl ve çevresi drone ile görüntülendi.




Sazlıdere gölü buz tuttu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sazlıdere gölü buz tuttu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)