Savaşçı 95. bölüm fragmanı, Savaşçı 95. bölüm yayınlanacak mı? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? 1 Martk 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 95. yeni bölüm fragmanı nda, Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı'nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin'in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Savaşçı 95. bölüm 1 Mart 2020 de FOX TV ekranlarında yayınlanmayacaktır. FOX un yayın akışında gözükmeyen Savaşçı 95. bölüm fragmanı ise bu hafta yayınlanacağı ön görülmektedir.

Reklam
Reklam

Savaşçı 95. yeni bölüm de, Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. 

Savaşçı 95. bölüm 1 Mart 2020 de FOX TV ekranlarında yayınlanmayacaktır. FOX un yayın akışında gözükmeyen Savaşçı 95. bölüm fragmanı ise bu hafta yayınlanacağı ön görülmektedir.

SAVAŞÇI 95. BÖLÜM FRAGMANI , ORTALIK ATEŞ ÇEMBERİNE DÖNÜYOR

Savaşçı 95. yeni bölüm full izle! Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner.

SAVAŞÇI 95. BÖLÜM FRAGMANI İZLE, KILIÇ TİMİ'NE BÜYÜK TUZAK

Savaşçı son bölüm full izle! Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.

1 Mart 2020 Pazar akşamı yayınlanmyacaktır. FOX TV nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Savaşçı 95. fragmanı ve gelişmelerini haber16.com sayfamızdan takip edebilirsiniz.