Savaşçı 94. bölüm fragmanı | Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı izle

TAKİP ET

Savaşçı 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanında neler olacak? FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı dizisinde; Çok sayıda keskin nişancının Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi'nin diğer üyelerine nişan aldıkları anlaşılınca ortalık bir anda karışmıştı. Ali ve Selçuk Astsubaylar hayatının en büyük sınavını vermişti. Savaşçı 94. bölüm de ise neler olacağı sevilen dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Savaşçı 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanında neler olacak? FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı dizisinde en son bölümün de; Ali ve Selçuk Astsubaylar hayatının en büyük sınavını vermişti. 

SAVAŞÇI 94. BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 94. bölüme ait yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncellenecektir.
Savaşçı dizisinin 94. yeni bölüm de neler olacak? Savaşçı 93. son bölüm de; Kılıç Timi Turan Bayrakları altında Markus’a bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödetmiştir. Ancak çok sayıda keskin nişancının Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerine nişan aldıkları anlaşılınca ortalık bir anda karışır.

SAVAŞÇI 94. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Savaşçı 94. fragmanı izle!
Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı son bölümden hemen sonra yayınlanması beklenmektedir. Savaşçı 94. bölüm 23 Şubat 2020 Pazar akşamı aynı saatin de FOX TV ekranlarında izleyici karşısında olacak.