Savaşçı 92. bölüm - Savaşçı son bölüm full izle : Kılıç Timi ölümle burun buruna! - 9 Şubat 2020 izle FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 92. son bölüm de yine heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Kahraman askerlerimiz, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi de Markus'un peşine düşmüş ve Markus'un hazırladığı bomba düzeneğiyle ölümle burun buruna geliyor. FOX TV'nin her Pazar akşamı izleyici ekrana kilitleyen dizisi Savaşçı 92. bölüm, 9 Şubat 2020 de yayınlandı! Savaşçı 92. yeni bölümle ilgili gelişmeleri sayfamızda bulabilir, Savaşçı son bölüm full izlemek için haberimizi takipte kalınız. Savaşçı full izle!

Reklam
Reklam

SAVAŞÇI 92 BÖLÜM İZLE!!! 9 Şubat 2020, FOX TV ekranlarında yayınlanan SAVAŞÇI 92. SON BÖLÜM de bu hafta; Kahraman askerlerimizin destancı mücadelesini anlatan Savaşçı dizisinde; Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi de Markus’un peşine düşmüş ve Markus’un hazırladığı bomba düzeneğiyle ölümle burun buruna gelmiştir.

YÜZBAŞI KAĞAN VE KILIÇ TİMİ BOMBADAN SAĞ SALİM KURTULABİLECEK Mİ?

Savaşçı 92. yeni bölüm de; Ameliyat sırasında kalbi duran General’e doktorlar acil müdahale ederken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi de Markus’un peşine düşmüş ve Markus’un hazırladığı bomba düzeneğiyle ölümle burun buruna gelmiştir.

MARKUS'UN TUZAĞI BAŞARILI OLABİLECEK Mİ? SAVAŞÇI SON BÖLÜM FULL İZLE!

Savaşçı son bölüm de; Markus ise zaman kaybetmeden, kendine has yöntemlerle ülkeden çıkmaya çalışırken, karargaha Markus’la ilgili gelen önemli bir istihbarat, Kopuz Albay’ı harekete geçirir. Bölgedeki bütün olanaklar seferber edilirken, Yüzbaşı Kağan’ın Markus’u tuzağa çekmek için önerdiği plan, olayların akışını hızlandırır.

FOX TV'nin efsane dizisi Savaşçı 92. bölüm 9 Şubat 2020 de yayınlandı. İzlenme rekorları kıran fenomen dizi Savaşçı bu haftaki bölümüyle de izleyici ekrana kitlemiş, heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm yayınlandı. SAVAŞÇI 92. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE mek için tıklayınız.