Savaşçı 89. bölüm izle (son bölüm full izle) ! 19 Ocak 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 89. bölüm yayınlandı. FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi SAVAŞÇI 89. SON BÖLÜM 19 Ocak 2020'de yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yüzbaşı Kağan'ın da Simon'un peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Simon'u durdurmak için hemen yeni planını devreye sokarken, Kılıç Timi'nin diğer üyeleri de ona destek olmak için canını ortaya koymaya hazırdır. SAVAŞÇI 89. BÖLÜM FULL İZLE!

Reklam
Reklam

Savaşçı 89. bölüm izle! FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi SAVAŞÇI 89. SON BÖLÜM 19 Ocak 2020'de yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yüzbaşı Kağan’ın da Simon’un peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Simon’u durdurmak için hemen yeni planını devreye sokarken, Kılıç Timi’nin diğer üyeleri de ona destek olmak için canını ortaya koymaya hazırdır.

SAVAŞÇI 89. BÖLÜM İZLE : YÜZBAŞI HAYDARIN HAYATI TEHLİKEDE

Savaşçı 89. bölüm full izle; Simon’un adamı Yüzbaşı Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken, Yüzbaşı Kağan’ın Yörük’ü kurtarmak için tek bir şansı vardır. Kağan’ın açtığı ateşle, terör kampında ortalık karışsa da, Simon’un beklenmedik hamlesi, işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma getirir.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE : KARARGAH ALARMDA

Savaşçı son bölüm full izle; Gelen haberlerle çılgına dönen Kutalmış Paşa ise karargahı alarma geçirir. Askerlerini ne pahasına olursa olsun kurtaracaktır. Diğer taraftan Yüzbaşı Kağan’ın da Simon’un peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Simon’u durdurmak için hemen yeni planını devreye sokarken, Kılıç Timi’nin diğer üyeleri de ona destek olmak için canını ortaya koymaya hazırdır…

SAVAŞÇI 89. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - FOX TV

Her bölümüyle izleyici ekrana kilitleyen heyecan ve aksiyon dolu dizi SAVAŞÇI 89. BÖLÜM, 19 Ocak 2020 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlandı.