Savaşçı 87. bölüm - Savaşçı 87. son bölüm full tek parça izle: Yüzbaşı Kağan kahroluyor, Batur öldü mü? - 22 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 87. bölüm izle. FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı son bölüm de; Operasyon sırasında silah arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan Kılıç Timi içinde bulundukları durumdan sağ salim çıkmak için mücadeleye devam ediyor. Batur'un saldırıda ki patlama da Şehit olduğu düşüncesiyle Yüzbaşı Kağan Bozok kendisini suçlu hissederek kahroluyor. Komutanına karşı acısını haykıran Yüzbaşı Kağan neler yapacak? 22 Aralık 2019 da yayınlanan Savaşçı 87. son bölüm izle.

Reklam
Reklam

Savaşçı 87. bölüm izle. FOX TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı son bölüm de; Operasyon sırasında silah arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan Kılıç Timi içinde bulundukları durumdan sağ salim çıkmak için mücadeleye devam ediyor. Batur'un saldırıda ki patlama da Şehit olduğu düşüncesiyle Yüzbaşı Kağan Bozok kendisini suçlu hissederek kahroluyor. Komutanına karşı acısını haykıran Yüzbaşı Kağan neler yapacak?

SAVAŞÇI 87. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Savaşçı son bölüm de bu hafta, Markus hain planlarına devam ederken, operasyonda Batur'un patlamada Şehit olduğu düşüncesi Kılıç Timi'ni yasa boğuyor. Yüzbaşı Kağan Bozok'un bu durum karşısında birşey yapamadığı için duyduğu üzüntü ve acıyla kendini kaybediyor. Kılıç Timi silah arkadaşının intikamını almak ve geri götürmek için saldırıya geçiyor. Bu sırada kendilerine karşı bir saldırı gerçekleşiyor.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Albay Kopuz, Markus'un yerini öğreniyor. Özel bir plan ile sadece üç kişinin gittiği gizli bir operasyon düzenliyorlar. Albay Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar'ın katıldığı bu gizli operasyonda Markus'u ele geçirmek için düğmeye basıyorlar. Markus'un baskın sırasında mekanın nasıl bulunduğunu bilmezken bir hayli şaşırmaktadır. Markus için yolu sonu olup olmayacağı göreceğiz.

SAVAŞÇI 87. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Savaşçı 87. son bölüm full, 22 Aralık 2019 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanmıştır. Savaşçı yeni bölümleri her pazar akşamı FOX TV'de.

SAVAŞÇI 88. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - (TIKLAYINIZ)