Savaşçı 86. bölüm izle (son bölüm) full tek parça izle - 15 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 86. bölüm'de Kılıç Timi, Doğu Türkistan'dan, Türkiye'ye gelmek isterken yolda saldırıya maruz kalan soydaşlarımıza yardım için görevde. Turan Timi'nin soydaşlarımızı kurtarmak için gittikleri görevde saldırıya uğrayarak, zor duruma düşmesiyle, Kılıç Timi silah arkadaşlarının ve soydaşlarımızın yardımına koşuyor. 13 Aralık 2019 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı 86. son bölüm full izle mek için haberimizi takipte kalınız.

Reklam
Reklam

Savaşçı 86. son bölüm 'de Kılıç Timi, Doğu Türkistan'dan, Türkiye'ye gelmek isterken yolda saldırıya maruz kalan soydaşlarımıza yardım için görevde. Turan Timi'nin soydaşlarımızı kurtarmak için gittikleri görevde saldırıya uğrayarak, zor duruma düşmesiyle, Kılıç Timi silah arkadaşlarının ve soydaşlarımızın yardımına koşuyor. 

SAVAŞÇI 86. BÖLÜM İZLE

Kılıç Tim, bu sefer Doğu Türkistanlı soydaşlarımızı kurtarmak için mücadele veriyor. Turan Timi'inin başlattığı bu mücadele de terör odakları ve gizli istihbarat örgütlerinin parmağının olduğu ortaya çıkıyor. Bu işin arkasında da Markus olduğu ortaya çıkarken Turan Timi'ne kurulan tuzak ile askerlmiz bir hayli zor duruma düşüyor.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Turan Timi'ne yardım için yola Kılıç Timi, hem soydaşlarımızı hemde silah arkadaşlarını kurtarmak için hayatlarını bir kez daha tehlikeye atıyor.

SAVAŞÇI 86. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Savaşçı 86. yeni bölümü 13 Aralık 2019, Pazar akşamı saat 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlandı. Savaşçı yeni bölümleri her Pazar akşamı FOX TV'de.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)