Savaşçı 84. bölüm fragmanı izle (yeni fragman) - General Kutalmış ve Markus karşı karşıya: 'Ölmedim ama ölmekten daha beterini yaşadım!'

TAKİP ET

Savaşçı 84. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. FOX'un izlenme rekorları kıran fenomen dizisi SAVAŞÇI 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı 84. bölüm fragmanı nda, General Kutalmış ve Markus karşı karşıya geliyor. Markus, General Kutalmış tanıdığını ifade eden cümleler kuruyor. Markus, General Kutalmış 'a; 'ölmedim ama ölmekten daha beterini yaşadım' sözleri öne çıkıyor. Savaşçı 84. bölüm fragman ve yeni tanıtımlar ile ilgili güncel gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

Savaşçı 84. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX'un izlenme rekorları kıran fenomen dizisi SAVAŞÇI 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Savaşçı 84. bölüm fragmanı nda; General General Kutalmış  ve Markus karşı karşıya geliyor. Markus, General Kutalmış'ı tanıdığını ifade eden cümleler kuruyor. Markus, General Kutalmış'a; 'ölmedim ama ölmekten daha beterini yaşadım' sözleri öne çıkıyor. 

SAVAŞÇI 84. BÖLÜM FRAGMANI 

General Kutalmış  ve Markus karşı karşıya geliyor. Markus, General Kutalmışı tanıdığını ifade eden cümleler kuruyor. Markus, General Kutalmış'a; 'ölmedim ama ölmekten daha beterini yaşadım' sözlerini sarfediyor. Silah'ını General Kutalmış'a çeviren Markus özgüven içerisinde hesap sorarken, General Kutalmış, Markus ile camdan aşağı atlıyor.

SAVAŞÇI 84. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Markus ile birlikte camdan aşağı atlayan General Kutalmış'a, 'hatırlıyor musun?' sözleri hangi manaya geliyor, merak konusu. Kopuz Albay ise, teröristlerin eline geçen Mehmetçiği kurtarmak için büyük mücadele veriyor. Kopuz Albay, mehmetçiği kurtarmak için Velid'i soruşturmaya devam ediyor.

SAVAŞÇI 84. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Velid'in konuşmaya razı olmayışı, Albay Kopuz'u çileden çıkarıyor. Kopuz Albay'ın; 'bu çocuk bana emanet ve ben şimdi bu çocuğu bu herifinden alamazsam, bir mehmetçiği koruyamıyorsam, benim komutanlığım neye yarar, he neye yarar o komutan' sözleri yankılanıyor.

SAVAŞÇI YENİ FRAGMANI İZLE

Savaşçı yeni bölümleri her Pazar akşamı saat 20:00 da FOX ekranlarında. Savaşçı 84. bölüm 01 Aralık Pazar günü saat 20:00 da FOX TV'de izleyici karşısında.