Savaşçı 82. son bölüm izle - Savaşçı 82. yeni bölüm full tek parça izle - 17 Kasım 2019 Fox tv

TAKİP ET

FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı 82. bölüm full tek parça yayınlandı. Savaşçı 82. son bölüm de; KKTC kuruluşunun ve aziz Şehitlerimizin hatırasına saygı içermektedir. Hain KKTC üzerinde planlarını bozmak için KKTC de mücadele içerisinde olan Kılıç Timi, KKTC'yi vatan müdafası olarka savunuyor. 17 Kasım 2019, Pazar akşamı FOX TV ekranlarında yayınanan SAVAŞÇI 82. BÖLÜM güncel gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

SAVAŞÇI 82. BÖLÜM FULL İZLE. FOX'un reyting rekorları kırarak, izleyici ekrana kilitleyen dizisi SAVAŞÇI 82. SON BÖLÜM, 17 Kasım 2019, Pazar akşamı yayınlandı.

SAVAŞÇI 82. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Savaşçı 82. yeni bölüm de; KKTC kuruluşunun ve aziz Şehitlerimizin hatırasına saygı içermektedir. Hain KKTC üzerinde planlarını bozmak için KKTC de mücadele içerisinde olan Kılıç Timi, KKTC'yi vatan müdafası olarka savunuyor.

SAVAŞÇI 82. BÖLÜM İZLE

Savaşçı 82. son bölüm de; Markus'un hain planlarıyla mücadele içerisinde olan Yüzbaşı Kağan'ın, her şeyi göze alarak Yeşil Hat'ı geçmeye kalkması, Türkiye'yi uluslararası bir krizin eşiğine getirir.

Savaşçı son bölüm full izle: Yüzbaşı Kağan Bozok komutasındaki Kılıç Timi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devriye gezerken şehit edilen askerin hesabını sormak için harekete geçer. Bu arada Kılıç Timi'nin Kıbrıs'ta olduğunu öğrenen Markus, zaman kaybetmeden Kıbrıs'ta bir araya geldiği adamlarını öne sürer ve timi tuzağa çekmek için hamlesini yapar. 

SAVAŞÇI 82. YENİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Savaşçı dizisinin yeni bölümleri her Pazar akşamı saat 20:00 da FOX TV ekranlarında. Savaşçı 82. bölüm full tek parça izlemek için tıklayınız.

SAVAŞÇI 82. SON BÖLÜM FUL TEK PARÇA İZLE