Savaşçı 76. Bölüm (son bölüm) izle - Savaşçı 76. Bölüm full tek parça izle - sezon finali

TAKİP ET

Savaşçı 76. Bölüm (son bölüm) izle! Savaşçı 76. Bölüm full tek parça izle! FOX'un, Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizis Savaşçı 76. Bölüm (yeni bölüm) yayınlandı. Heyecan ve aksiyon dolu Savaşçı 76. son bölümde Bayram vuruluyor. 26 Mayıs 2019'da ekranlara gelen Savaşçı 76. bölüm ile ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Savaşçı 76. Bölüm (son bölüm) izle. Savaşçı 76. Bölüm full tek parça izle!

SAVAŞÇI 76. BÖLÜM İZLE

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi SAVAŞÇI 76. BÖLÜM izleyici ile buluştu. Heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm ile ekranlara gelen SAVAŞÇI 76. SON BÖLÜM nefesleri kesti. 

SAVAŞÇI 76. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Savaşçı dizisinin konusu; Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

SAVAŞÇI 76. SON BÖLÜM İZLE

Savaşçı 76. bölüm (son bölüm) sezon finali 26 Mayıs 2019
'da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Savaşçı son bölümü izlemek için linklere tıklayabilirsiniz. Savaşçı 77. bölüm fragmanı yeni sezon 2019'da yayınlanacağı ön görülmektedir. Savaşçı FOX TV ekranlarında yayınlanacak.