Savaşçı 100. bölüm fragmanı - Savaşçı fragmanı izle! - FOX TV

TAKİP ET

Savaşçı 100. bölüm fragmanı izle. Savaşçı 100. yeni bölüm fragmanın da neler olacak? FOX TV'nin sevilen dizisi SAVAŞÇI 100. BÖLÜM FRAGMANI dizisinin sevenleri tarafından bir hayli merak ediliyor! Her seferinde yeni bir düşman ile karşılaşan Kılıç Timi yine canını hiçe sayıyor! SAVAŞÇI yeni bölüm fragmanıyla ilgili gelişmeler haber16.com da.

Reklam
Reklam

Savaşçı 100. yeni bölüm fragmanı izle!. Savaşçı 100. yeni bölüm fragmanın da neler olacak? FOX TV'nin sevilen dizisi SAVAŞÇI 100. BÖLÜM FRAGMANI dizisinin sevenleri tarafından bir hayli merak ediliyor! Her seferinde yeni bir düşman ile karşılaşan Kılıç Timi yine canını hiçe sayıyor! SAVAŞÇI yeni bölüm fragmanıyla ilgili gelişmeler haber16.com da.

SAVAŞÇI 100. BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 100. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Savaşçı 100. bölüm fragmanın da neler olacak? FOX TV'nin efsane dizisi SAVAŞÇI 100. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncellenecektir. 

SAVAŞÇI 100. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Savaşçı 100. bölüm fragmanı, son bölümden hemen sonra yayınlanması beklenmektedir. Savaşçı 100. bölüm, fragman, tanıtım ve en son gelişmeler haber16.com dan canlı takip edebilirsiniz. 

Savaşçı son bölüm de yaşananlar; Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.