Şarkışla'da emtia pazarı soğuk hava nedeniyle boş kaldı

TAKİP ET

Şarkışla'da emtia pazarı soğuk hava nedeniyle boş kaldı, başlıklı haberin detayında; Sivas'ın Şarkışla ilçesinde pazartesi günleri kurulan emtia pazarı, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle boş kaldı.

Reklam
Reklam

Sivas'ta Sibirya soğukları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Şarkışla ilçesinde emtia pazarında her hafta yoğunluğun yaşandığı ancak bu hafta soğuk hava nedeniyle sayılı pazar esnafının açtığı tezgahlar boş kaldı. Hem kar yağışı hem de yolların kapalı olması nedeniyle esnaflar evlerine cepleri boş döndü. Bazı esnaflar açık alanda kurdukları sobaları yakarak ısınmaya çalışırken, bazıları da araçlarında ısınmaya çalıştı. Birçok pazar esnafının ise ürünlerin donmaması için tezgah açmadığı görüldü.




Şarkışla'da emtia pazarı soğuk hava nedeniyle boş kaldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Şarkışla'da emtia pazarı soğuk hava nedeniyle boş kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)