Sarıkız Parkı yenilendi

TAKİP ET

Sarıkız Parkı yenilendi, başlıklı haberin detayında; Kütahya Ilıca'da Sarıkız Parkı ile birlikte Hasulhas çevresinde yer alan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen parklar artık daha konforlu ve güvenli bir hale geldi.

Reklam
Reklam

Uzun yıllardır bakımsız kalan Otel Harlek ile Hasulhas’ın bağlatısını sağlayan Sarıkız Parkı merdivenleri ve duvarları yenilendi. Yapılan yenileme çalışması ile eski görüntüsünden tamamen uzaklaşan Sarıkız Parkı, merdivenleri ve duvarlarının yanında, yenilenen aydınlatma direkleri ile daha güvenli ve konforlu bir hale dönüştürüldü. Diğer taraftan ise Hasulhas’ın çevresinde yer alan iki parkta da bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Ilıca termal bölgesine yapılan bu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gelen misafirlerimizi memnun ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sarıkız Parkı yenilendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Sarıkız Parkı yenilendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.