Sarıkamış ve Digor'da okullar tatil edildi
Sarıkamış ve Digor'da okullar tatil edildi, başlıklı haberin detayında; Kars'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle Sarıkamış ve Digor ilçelerinde okullar yarın için tatil edildi.
Kars Valisi Türker Öksüz, Twitter hebasından yaptığı açıklamada, Sarıkamış ve Digor ilçe genelindeki tüm okullarda, Kars merkez ve diğer ilçelerimizde ise köy okullarımızın tamamı ile taşımalı eğitim sağlanan öğrencilerimiz için (özel eğitim öğrencileri dahil); eğitim- öğretime 24 Mart 2022 Perşembe günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca; malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaklardır dedi.
Vali Öksüz'ün paylaşımına yorum yapan öğrenciler ise Kars genelinde okulların tatil edilmesi talebinde bulundu.Sarıkamış ve Digor'da okullar tatil edildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.03.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Sarıkamış ve Digor'da okullar tatil edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)