Sarıgöl'de yaz voleybol ve futbol kursları açıldı

TAKİP ET

Sarıgöl'de yaz voleybol ve futbol kursları açıldı, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kızlarda voleybol, erkeklerde de futbol kursları açıldı.

Reklam
Reklam

Sarıgöl’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kızlar voleybol kursları Sarıgöl Kapalı Spor Salonunda, futbol kursları ise 4 Eylül Stadyumunda başlandı.

Açtıkları kurslar hakkında açıklamalarda bulunan Sarıgöl Halk Eğitim Müdürü Hasan Oruç, "Her zaman her yerde herkes için eğitim şart. Bu amaçla kızlarda voleybol, erkeklerde futbol yaz kurslarımız devam etmekte, gençlerimizi spor etkinliklerine katarak spor yapmalarını sağlamaktır." dedi.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan voleybol ve futbol kursları Öğretmeni Şeref Aslan, "Kurslarda, önce takım oyunu ve ekip çalışmasın önemi anlatıldı. Topla paslaşmalar, şut atmalar, smaç çalışmaları gibi etkinlikler yapıyoruz. Takımlar halinde kısa devreli maçlar yapacağız." diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sarıgöl’de yaz voleybol ve futbol kursları açıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Sarıgöl’de yaz voleybol ve futbol kursları açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.