Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, başlıklı haberin detayında; Kırşehir'in Akçakent ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Akçakent ilçesine giden Salih Ç. yönetimindeki 40 DN 203 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası Yeşildere köyü yakınlarında şarampole devrildi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderilirken, Salih Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Salih Ç.’nin cenazesi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.