Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu, başlıklı haberin detayında; Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda iki zanlı gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik uygulama sırasında şüphe üzerine durdurdukları D.Y.'nin üzerini aradı. Üzerinde 75 gram esrar bulunan şüphelinin ifadesi doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesindeki adrese operasyon düzenleyen ekipler, zulalanmış halde 2 kilo 730 gram esrar ile bir kurusıkı tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan adresteki B.Ş. ile D.Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.




Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)