Şanlıurfa'da kumar oynayan 30 kişiye ceza
Şanlıurfa'da kumar oynayan 30 kişiye ceza, başlıklı haberin detayında; Şanlıurfa'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda, kumar oynadıkları tespit edilen 30 kişiye toplam 40 bin 80 lira para cezası verildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Eyyübiye ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde bir iş yerinde tombala oynandığını tespit etti. Düzenlenen baskında kumar oynanan masalardaki malzemelere el koyan ekipler, 30 kişiye kumar oynadıkları gerekçesiyle 40 bin 80 lira ceza uyguladı. Kumar oynattığı öne sürülen 1 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Şanlıurfa’da kumar oynayan 30 kişiye ceza" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Şanlıurfa’da kumar oynayan 30 kişiye ceza başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.