Şanlıurfa'da kaldırım işgali denetimi
Şanlıurfa'da kaldırım işgali denetimi, başlıklı haberin detayında; Haliliye Belediyesi yayaların kullanım alanı olan kaldırım işgallerinin ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmez amacıyla denetimlerine devam ediyor.
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yayaların kullanım alanı olan kaldırımların işgal edilmemesi için denetimlerini sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında denetimlerine devam eden ekipler, işyerleri tarafından yapılan işgalleri önlüyor. Ekipler, Bahçelievler bölgesinde esnaf tarafından işgal edilen kaldırımlar için denetimler yaparak, kurallara uymayan iş yerlerine uyarılarda bulunuyor.
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise işgallerin ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi için denetimlerin devam edeceği belirtildi.Şanlıurfa'da kaldırım işgali denetimi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 20.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Şanlıurfa'da kaldırım işgali denetimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)