Şanlıurfa'da 125 kilogram esrar maddesi ele geçirildi

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Şanlıurfa'da durdurulan bir araçta, 25 parça halinde 125 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube ekipleri, durumundan şüphelendiği bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, 25 parça halinde 125 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca “uyuşturucu madde ticareti yapma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Şanlıurfa’da 125 kilogram esrar maddesi ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Şanlıurfa’da 125 kilogram esrar maddesi ele geçirildi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.