SANKO Okulları öğrencilerinin eskrim başarısı

SANKO Okulları sporcuları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okul Sporları Eskrim İl Birinciliği" müsabakalarında altı birincilik, dokuz ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülük derecesi elde etti.

SANKO Okulları sporcuları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Eskrim İl Birinciliği müsabakalarında altı birincilik, dokuz ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülük derecesi elde etti.

Gaziantep Üniversitesi Ezo Gelin Yurt Spor Salonunda düzenlenen yarışmada; SANKO Okulları öğrencilerinden Ekin Asyalı Epe Genç Kızlar Kategorisi, Özgür Deniz Aslan Epe Genç Erkekler Kategorisi, Yavuz Selim Altan Flöre Genç Erkekler Kategorisi, Ayşe Çetindağ Flöre Genç Kızlar Kategorisi, Nazenin İpek Söylemez Kılıç Yıldız Kızlar Kategorisi, Abdurrahman Arda Yavuz Aslan Epe Küçük Erkekler Kategorisinde il birinciliği kazandı.

Nisa Güneş Epe Genç Kızlar Kategorisi, Kaan Çavdar Kılıç Genç Erkekler Kategorisi, Kevser Güneş Flöre Genç Kızlar Kategorisi, Kerem Çevik Flöre Genç Erkekler Kategorisi, Neva Doktoroğlu Epe Yıldız Kızlar Kategorisi, Çınar Aydoğdu Epe Yıldız Erkekler Kategorisi, Esma Sultan Gözcü, Kılıç Yıldız Kızlar Kategorisi Öykü Dağdeviren Epe Küçük Kızlar Kategorisi Arda Doruk Ataç ise Epe Küçük Erkekler Kategorisinde il ikincisi oldu.

Elif Azra Dilsiz Epe Küçük Kızlar Kategorisinde il üçüncüsü olurken, Davut Can Demir ise Epe Genç Erkekler Kategorisini dördüncülükle tamamladı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, sporcularını ve emeği geçen öğretmenleri kutlayarak, Türkiye finallerinde Gaziantep'i ve okullarını temsil edecek öğrencilerine başarılar diledi.


İHA