☰
✕

Samsun'da sahte içki ele geçirildi

Samsun'da sahte içki ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Samsun'da polisin yaptığı operasyonda sahte içki ele geçirildi.

Olay, Samsun Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi ile Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık konularına giren suçlarla mücadele kapsamında bir iş yeri, 05 plakalı araç ve evde arama yaptı. Yapılan aramalarda, 71 adet 5 litrelik etil alkol, 30 adet içki aroması, 3 adet 0.5 litrelik pet şişe içerisinde yapma alkol ele geçirildi. Olayla ilgili Z.E. hakkında 5607 sayılı yasaya muhalefet suçundan işlemlere başlatıldı.




Samsun'da sahte içki ele geçirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 04.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Samsun'da sahte içki ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)