Samsun'da otomotiv fabrikasında yangın: 19 işçi hastanelik oldu
Samsun'da otomotiv fabrikasında yangın: 19 işçi hastanelik oldu, başlıklı haberin detayında; Samsun'da sanayideki bir otomotiv fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen 19 işçi hastaneye kaldırıldı.
Yangın, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Sampa Otomotiv fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın mal kabul bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İşçiler kısa sürede fabrikadan tahliye edildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında 19 işçi dumandan zehirlenerek hastanelik oldu. Zehirlenen işçilere ilk müdahale olay yerinde ambulanslarda yapıldı. Zehirlenen işçilerden 19 işçi ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Samsun’da otomotiv fabrikasında yangın: 19 işçi hastanelik oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Samsun’da otomotiv fabrikasında yangın: 19 işçi hastanelik oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.