Samsun'da evde çıkan yangında kundaklama şüphesi
Samsun'da evde çıkan yangında kundaklama şüphesi, başlıklı haberin detayında; SAMSUN (İHA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde bir evde çıkan yangında kundaklama ihtimaline karşın olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yangın, Çiftlik Mahallesi Şevketiye Caddesi'nde 5 katlı apartmanın en üst katındaki bir evde çıktı. Şefika Y. ve kızının yaşadığı evde o sırada kimse bulunmadığı öğrenildi.
Mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Yangında can kaybı ve dumandan etkilenen olmadı. İtfaiye ekipleri dumanların yükseldiği eve girerek yangına müdahale etti.Müdahale sonucu kısa sürede söndürülen yangında evdeki eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. İki gün önce de hırsızlık yapıldığı öğrenilen evdeki yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerine olay yeri inceleme ekipleri evde çalışma yaptı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Samsun'da evde çıkan yangında kundaklama şüphesi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Samsun'da evde çıkan yangında kundaklama şüphesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)