Samsun'da 326 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından Salıpazarı ilçesinde 326 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Salıpazarı ilçesinde jandarma tarafından yapılan istihbari çalışma neticesinde bir şahsın evinde ve bahçesinde Samsun İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada 326 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken, soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Samsun’da 326 kök kenevir bitkisi ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Samsun’da 326 kök kenevir bitkisi ele geçirildi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.