Samsun'da 26 yaşındaki genç nişanının olacağı gün iple asılı halde ölü bulundu

Samsun'da 26 yaşındaki genç nişanının olacağı gün iple asılı halde ölü bulundu, başlıklı haberin detayında; Samsun'da 26 yaşındaki bir genç, nişanının olacağı gün iple asılı halde ölü olarak bulundu.

Olay, Samsun’un Vezirköprü ilçesinin İncesu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki A.R.Ş. sabaha karşı evlerinin yanındaki samanlıkta traktörün römorkuna asılı halde ölü bulundu. Bu akşam nişan töreninin olacağı öğrenilen A.R.Ş.’nin ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İntihar ettiği değerlendirilen gencin cenazesi otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Samsun’da 26 yaşındaki genç nişanının olacağı gün iple asılı halde ölü bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Samsun’da 26 yaşındaki genç nişanının olacağı gün iple asılı halde ölü bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.