Şampiyon gençler başarılarını Kaymakam Taşçı ile paylaştı
Şampiyon gençler başarılarını Kaymakam Taşçı ile paylaştı, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ Kerem Enginar U-18 Ligi A Grubu'nda şampiyon olan Ergene Velimeşespor U-18 Takımı, teknik heyet ve yöneticileri ile birlikte Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı'yı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.
Ziyarette yer alan ve Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı da Tekirdağ Kerem Enginar U-18 Ligi A grubunda Ergene Velimeşepor'un şampiyon olduğunu, Tekirdağ'ı temsilen grup müsabakalarına katılacaklarını ve bu genç oyuncuları TFF 2. Lig'de mücadele eden Ergene Velimeşespor A Takım kadrosunda göreceklerine inandığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Taşçı da başarıları için genç sporcuları tebrik ederek yönetici, teknik ekip ve sporculara teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.Şampiyon gençler başarılarını Kaymakam Taşçı ile paylaştı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Şampiyon gençler başarılarını Kaymakam Taşçı ile paylaştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)