Samandağ''da kitap fuarının en küçük yazarı

TAKİP ET

Samandağ''da kitap fuarının en küçük yazarı, başlıklı haberin detayında; Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen Samandağ 2. Kitap Fuarı'nın en küçük yazarı 8 yaşındaki Ege Kayra Keskin oldu.

Reklam
Reklam

Türkiye’de farklı illerde yaşayan 18 ilkokul öğrencisi tarafından "Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler" adlı kitap çıkarıldı. 18 farklı ilde yaşayan minik yazarlardan biri olan 8 yaşındaki Ege Kayra Keskin fuarın en küçük yazarı oldu. Minik yazar Ege Kayra Keskin, "18 küçük yazar Türkiye genelinde toplandı internet üzerinden ve hikaye yazdı ve ben onların içerisindeyim. Kitap okumayı çok severim tarihi ve bilimi çok seviyorum. Bilim olarak denizde neler olduğunu dünyanın en derin neresi olduğu gibi yerleri araştırıyorum. Kendi yaşıtlarım derslerine önem versinler kitap okusunlar" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Samandağ’’da kitap fuarının en küçük yazarı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Samandağ’’da kitap fuarının en küçük yazarı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.