Samandağ'a 11 kilometre beton asfalt

Samandağ'a 11 kilometre beton asfalt, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın Samandağ ilçesinde 11 kilometrelik beton asfalt serimi yapılıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Çiğdede, Deniz ve Kurtderesi mahallerinden geçen Tünel Caddesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından beton asfalt serimine başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Samandağ sahiline ulaşımın güvenilir ve akıcı bir şekilde sağlanacağı belirtildi. Beton asfalt seriminin kısa süre içerisinde tamamlanarak 11 kilometrelik yolun trafiğe açılacağını kaydedildi.




Samandağ'a 11 kilometre beton asfalt başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.02.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Samandağ'a 11 kilometre beton asfalt başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)