Saman yüklü kamyon alevlere teslim oldu

TAKİP ET

Saman yüklü kamyon alevlere teslim oldu, başlıklı haberin detayında; Ankara'nın Sincan ilçesinde saman yüklü kamyonun devirdiği elektrik direğinden çıkan yangın kamyonun ve yol kenarındaki barakaların yanmasına neden oldu.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Sincan ilçesinde Cimsit yolunda Hasan K. yönetimindeki saman yüklü 06 NML 45 plakalı kamyon, Cimsit istikametinden Temelli istikametine seyir halinde iken bir çiftliğe saman bırakmak için girmek istedi. Bu sırada yolun kenarında bulunan elektrik direğine kamyondaki saman yükünün değmesi sonucu direk devrildi. Elektrik direğinin devrilmesi ile çıkan yangında araçtaki saman ve yol kenarında bulunan çiftliğe ait barakalar yandı. Maddi hasarın meydana geldiği yangın, Sincan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Saman yüklü kamyon alevlere teslim oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Saman yüklü kamyon alevlere teslim oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.