Sakarya TEM ekiplerinin Temmuz ayı raporu açıklandı

TAKİP ET

Sakarya TEM ekiplerinin Temmuz ayı raporu açıklandı, başlıklı haberin detayında; Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Temmuz ayı içerisinde terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 14 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Bunlardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken 6 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

Reklam
Reklam

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından, terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin önlenmesi amacı ile Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen operasyonların raporu açıklandı. Operasyonlar kapsamında; FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı, adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli ise adli kontrol kararı uygulandı. DEAŞ terör örgütü ile ilgili olarak 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, adli makamlara sevk edilen 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 4 şüpheliye ise adli kontrol kararı uygulandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sakarya TEM ekiplerinin Temmuz ayı raporu açıklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sakarya TEM ekiplerinin Temmuz ayı raporu açıklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.