Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı beyaza büründü

TAKİP ET

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı beyaza büründü, başlıklı haberin detayında; Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaz aylarında yüz binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan sahil bölgesi kara teslim oldu. Etkisini gösteren kar yağışıyla Sakarya'nın Karadeniz'e olan kıyısı beyaza büründü.

Reklam
Reklam

Günlerdir Karasu ilçesinde etkisini gösteren kar yağışından sahil bölgesi de nasibini aldı. Yaz aylarında yüz binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde kar kalınlığı yaklaşık 10 santimetreyi buldu. Sıcak havalarda binlerce kişiyi ağırlayan sahil bu kez beyaz örtüsünü giydi. Karadeniz'in dalgalarıyla yağan karın buluşması, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.




Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı beyaza büründü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı beyaza büründü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)