Sakarya Gazetesi sahibi Ünügür'den üzücü haber
Sakarya Gazetesi sahibi Ünügür'den üzücü haber, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'in köklü kurumlarından Sakarya Gazetesi'nin sahibi Üstün Ünügür, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Eskişehir'de Sakarya Gazetesi, basın camiası ve iş dünyası en acı günlerinden birisini yaşıyor. Duayen gazeteci olan Sakarya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ünügür, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesini kaybetti. İki haftadır tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Ünügür'ün ne zaman ve nerede toprağa verileceğinin bugün belli olacak.
Sakarya Gazetesi sahibi Ünügür'den üzücü haber başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Sakarya Gazetesi sahibi Ünügür'den üzücü haber başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)