Sakarmeke avlayan 2 kişiye toplam 23 bin TL para cezası

TAKİP ET

Sakarmeke avlayan 2 kişiye toplam 23 bin TL para cezası, başlıklı haberin detayında; Adana'nın Karataş ilçesinde 20 adet sakarmeke kuşu avlayan 2 kişiye toplam 23 bin TL para cezası uygulandı.

Reklam
Reklam

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Bahçe Mahallesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri ile birlikte devriye gezerken 2 şahsın kuş avladıklarını fark etti.

Yapılan kontrolde şahısların 20 adet sakarmeke kuşunu avladıkları, av tüfeklerinin ruhsatsız ve avcılık belgelerinin olmadığı, avlaklarda avcılık belgesi olmadan avlandıkları tespit edildi.

Şahıslara toplam 23 bin 77 TL idari yaptırım uygulanarak ruhsatsız av tüfeklerine el konuldu.




Sakarmeke avlayan 2 kişiye toplam 23 bin TL para cezası başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Sakarmeke avlayan 2 kişiye toplam 23 bin TL para cezası başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)