'Sahte düğün' iddiasına gözyaşlarıyla yanıt

TAKİP ET

Gösteri dünyasının iki ünlüsü geçtiğimiz hafta günler süren bir dizi törenle evlendi. 2018 yılına damgasını vuran düğün hakkında çıkan "düğün sahteydi, bir tür halkla ilişkiler faaliyeti sayılır" iddiaları ise ortalığı alevlendirdi. Tüm bu iddialara yanıt gelin ve damadın yanı sıra damadın ağabeyi ve yengesinden geldi.

Reklam
Reklam

Oyuncu Priyanka Chopra ile şarkıcı Nick Jonas geçtiğimiz hafta çok konuşulan bir törenle evlendi. Chopra'nın ana vatanı Hindistan'da yapılan düğün hem Hindu hem de Hıristiyan geleneklerine uygun olarak gerçekleşti. 

Ancak 36 yaşındaki Chopra ile 26 yaşındaki Jonas'ın birbirlerine gözyaşları içinde "ölüm bizi ayırana kadar" diye söz verdikleri törenle ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı.

The Cut dergisinde yer alan bir yazıda Chopra ile Jonas'ın düğününün "sahte" olduğu, bütün bu gösterişin bir halkla ilişkiler faaliyetinin parçası olduğu ileri sürüldü.

Elbette bu iddialara ünlü çiftten ve yakınlarından yanıt gelmekte gecikmedi.

Priyanka Chopra, aslında bu konu hakkında yorum yapmayı hiç istemediğini belirterek " Şu anda mutluyum ve böyle iddialara yanıt vermek istemiyorum" dedi.

Chopra Hindustan Times gazetesine bu yanıtı verirken kocası Nick Jonas'ın ağabeyi Joe Jonas, sosyal medya hesabından bütün bu iddiaları iğrenç diyerek değerlendirdi.

Joe Jonas'ın nişanlısı, oyuncu Sophie Turner da The Cut'ın yorumunu "uygunsuz ve tamamıyla iğrenç" diyerek eleştirdi.

The Cut dergisi ise Chopra'yı "kendisi için romantizm arayan sahte bir oyuncu" Jonas'ı da "sadece biraz takılmak isterken kendini ömür boyu hapis cezası içinde bulan bir adam" olarak nitelendirildiği makaleyi yayından kaldırarak Chopra ve Jonas'tan özür diledi.

Chopra ise People dergisine verdiği röportajda evlilik törenleri sırasında çok duygusallaştığını ve mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi. Ancak 36 yaşındaki Chopra ile 26 yaşındaki Jonas'ın birbirlerine gözyaşları içinde "ölüm bizi ayırana kadar" diye söz verdikleri törenle ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı.

Damadın ağabeyi Joe ve ve onun nişanlısı Sophie Turner da The Cut'ın iddialarını "iğrenç" bulduklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ancak 36 yaşındaki Chopra ile 26 yaşındaki Jonas'ın birbirlerine gözyaşları içinde "ölüm bizi ayırana kadar" diye söz verdikleri törenle ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı.

Ancak 36 yaşındaki Chopra ile 26 yaşındaki Jonas'ın birbirlerine gözyaşları içinde "ölüm bizi ayırana kadar" diye söz verdikleri törenle ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID UK