Sahil güvenlik, balıkçıları bilgilendirdi

TAKİP ET

Sahil güvenlik, balıkçıları bilgilendirdi, başlıklı haberin detayında; Sahil Güvenlik Komutanlığınca, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan balıkçılar, av sezonu ve avcılık konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki balıkçı barınağına gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri, Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Üyeleri balıkçılara bir araya geldi. Sahil Güvenli Komutanlığı personelleri, balıkçılarla görüş alışverişinde bulunurken, aynı zamanda balıkçılar av sezonu ve avcılık konusunda bilgilendirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu ve kooperatif üyelerine gümrük sahasının olduğu bölgelerde ve ağ atmanın yasak olduğu bölgeler konusunda çeşitli bilgilendirmeler yaptı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sahil güvenlik, balıkçıları bilgilendirdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Sahil güvenlik, balıkçıları bilgilendirdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.