Saha koordinatörlerine eğitim verildi

TAKİP ET

Saha koordinatörlerine eğitim verildi, başlıklı haberin detayında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen çocuk işçiliği ile mücadele programında görevli saha koordinatörlerine eğitim verildi.

Reklam
Reklam

Çocuk işçiliği ile mücadele ülke genelinde devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’da bu konu da sürekli eğitimler vererek, saha koordinatörlerini bilgilendiriyor. Bu kapsamda Ankara’da gerçekleştirilen Çocuk işçiliği ile mücadele programlarının eğitimleri kapsamında Düzce, Ordu, Konya, Malatya ve Ankara’dan gelen saha koordinatörlerine bakanlık eğiticisi Prof. Dr. Murat Gürkan Gülcan tarafından eğitim verildi. Saha koordinatörlerine aktarılan eğitimin verileri Düzce’de kurumlara aktarılarak mücadeleye devam edilmesi planlanıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Saha koordinatörlerine eğitim verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Saha koordinatörlerine eğitim verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.