Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

TAKİP ET

Son dakika 'SPOR' kategorisinde yer alan habere göre; Düzce Gençlik Merkezi, sağlıklı yaşam için Beyköy'e kadar pedal çevirdi.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Merkezi, çeşitli etkinlikler ile gençlerin faaliyette bulunmasını sağlıyor. Bu kapsamda Gençlik Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor kulübü bünyesinde bulunan gönüllü gençlerle birlikte program düzenlendi. Bu kapsamda Kiremitocağı Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nden polis eskortu ile Beyköy’e kadar gönüllüler bisikletle pedal çevirdi. Sağlıklı yaşam için yapılan faaliyete gençler büyük destek verdi. Gençlik merkezi bu şekilde yapılacak faaliyetleri sürdürüleceğini belirtti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.